stanceric7

FOTO Miss Zagrebačke županije – Ana Marija Stančerić!

Prelijepa Ana Marija Stančerić na subotnjem je izboru za Miss Zagrebačke županije za Miss Hrvatske nastupila s rednim brojem jedan. Predznak ili sudbina? Nebitno. Redni broj jedan znači da je u svakom izlasku cura, a posebice u onom prvom, najstresnijem, baš ona probijala led, svojim je smiješkom iznudila prvi pljesak publike, prva se suočila s najtežim ciklusom izbora, onim koji uključuje pitanja članova prosudbenog žirija. Probijala je led i odnijela najpoželjniju lentu, onu uz koju ide i kruna!

stanceric10

– Oduševljena sam! Nisam ovo očekivala. Cure su stvarno bile odlične, konkurencija ujednačena. Na prijavu me nagovorila vizažistica Ivana Vukušić. Ona nas je i večeras sve šminkala, i opet ističem, da nije bilo nje, niti ja ne bih ovdje bila večeras – kazala je Ana Marija za prigorski.hr.

stanceric5

Ana Marija Stančerić je iz Dugog Sela, gdje se i događao izbor. Svakako, domaća publika je podrška ali i obaveza je veća, pa je bila prisutna i trema, posebno kada je njoj, kao prvoj pitanje postavio predstavnik domaćina, gradonačelnik Dugog Sela, Nenad Panian.

stanceric4

Lijepim i jednostavnim riječima djevojka je predložila kako bi privukla goste u Dugo Selo i što bi im predložila da posjete. U jakoj i ujednačenoj konkurenciji njen je prirodni i jednostavni šarm odnio prevagu među devet besprijekornih ljepotica.
stanceric8stanceric9stanceric2stanceric3stanceric6stanceric1stanceric

Zdenko Balog/prigorski.hr

foto: Zdenko Balog/prigorski.hr

Provjerite i ovo

Marko Lukunic/PIXSELL

VIDEO Saša Matić s gostima okupio je tisuće obožavatelja na koncertu u Areni

Saša Matić s gostima sinoć je okupio tisuće obožavatelja na koncertu u zagrebačkoj Areni 15. …

pavel19

[FOTO/VIDEO] PAVEL U KRIŽEVCIMA Na minus 2 održan koncert za 5

U sklopu “Adventa u Križevcima” u subotu je održan koncert grupe Pavel na križevačkom Strossu. …