PRO_7705

FOTO Križevci: Maturanti proslavili 35 godina mature

Lijepu obljetnicu, 35 godina mature obilježili su nekadašnji maturanti Osnovne škole Fodrovec, a danas ljudi u najboljim godinama. Zajedno su se u Križevcima prisjetili najljepšeg, đačkog doba.

Tadašnji predsjednik razreda Josip Jelak rekao nam je kako su kolegice iz razreda Snježana i Katica pokrenule inicijativu da se vide nakon 35 godina od završetka osnovne škole. – Riječ je o Osnovnoj školi Fodrovec u kojoj je bilo osam razreda. Ima nas iz Gregurovca, Ravenskih Sela, Kapele, Ferežana, Gornjeg i Donjeg Fodrovca, Kusijevca, Mokrica, Riječkog Fodrovca, Brezja…

Blaženka Pokos nam je bila razrednica do 4. razreda, a danas smo se na proslavi male mature okupili prvi puta nakon 35 godina. Odazvalo nas 23 od 28 kolega – rekao nam je Jelak, koji radi za jednu japansku tvrtku.

Među gostima smo primijetili i načelnika Općine Sveti Petar Orehovec Franju Poljaka, a doznajemo kako je jedna žena iz generacije završila u SAD-u.

matura1 matura2 matura3 matura4 matura5 matura6 matura7 matura8 matura9 PRO_7733

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

atletika

Križevčanke Lucija Kovačić i Marcela Gudić sutra trče u Rijeci

Sutra se u Rijeci održava finale atletskog kupa Hrvatske za kadete i kadetkinje. AK Križevci …

IMG_0059

Tvrtka Kolor Granit proslavila 11. rođendan // Vitomir Mijić: Bez svesrdne pomoći, tolerancije i razumijevanja supruge Katarine i djece ne bih bio tako uspješan

Kolor Granit tvrtka je koja postoji od 2007. godine, a danas je svečano proslavila 11 …