Izjava dana
certifikat koprivnica

FOTO/VIDEO Koprivnica: Poljoprivredni proizvođači dobili certifikate u sklopu projekta “Certificirana seljačka tržnica“

Dodjela certifikata u sklopu projekta “Certificirana seljačka tržnica“ poljoprivrednim proizvođačima održano je jutros na Gradskoj tržnici Koprivnica.

Certifikate su dobila 32 poljoprivredna proizvođača koji svoje proizvode prodaju na Gradskoj tržnici Koprivnica, a dodjela Certifikata dokazuje da se pravi, domaći proizvod sve više cijeni među potrošačima.

Certifikat je i dokaz, da su poljoprivredni proizvodi koje zakupci prodaju na tržnici, isključivo njihovi proizvodi, iz njihovih vrtova i oranica.

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić izrazio je zadovoljstvo što je projekt zaživio. -Konačno radimo i na spajanju naših OPG-ovaca, a suradnju s njima imamo i kroz sustav gradskih firmi i institucija – rekao je Jakšić i dodao kako postoji planovi oko tržnice te da su u tijeku razgovori s Podravkom.

Stručni tajnik Udruge Hrvatskih tržnica Miljenko Ernoić rekao je kako ovaj certifikat puno znači malim proizvođačima kojima je ovo na neki način jedna vrsta reklame. -Na ovaj način kupci mogu biti sigurni da se radi o domaćem proizvodu. Ovim certifikatom ne govorimo o kvaliteti samog proizvoda, već o njegovom porijeklu i načinu proizvodnje – istaknuo je Ernoić.

Dobitnik certifikata Petar Jagusin iz Miklinovca rekao je kako kupci lako mogu prepoznati njegove domaće proizvode. Donosimo djelić atmosfere s današnje svečanosti.

certifikat1 certifikat3 certifikat4 certifikat5 certifikat6 certifikat7 certifikat8 certifikat19 certifikat20 certifikat21 certifikat22 certifikat23 certifikat24 certifikat25 certifikat26 certifikat27 certifikat28 certifikat29

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

obrok

Zdrav obrok za uspješnog školarca: Grad Đurđevac i ove godine sufinancira prehranu za osnovnoškolce

Grad Đurđevac i u ovoj školskoj godini sufinancira troškove prehrane djece u školskoj kuhinji Osnovne …

pora1

U PORA-i održana konferencija za medije na temu aktualnosti u pripremi i provedbi EU projekata

U prostorijama PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije u utorak, 25. rujna održana je konferencija …