dubovec11

FOTO Godišnja skupština DVD-a Gornji Dubovec: Mario Martinčević: Vatrogasni dom će dobiti sanitarni čvor

Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornji Dubovec održalo je u nedjelju svoju redovnu godišnju skupštinu na kojoj su nazočili zamjenik križevačkog gradonačelnika Mario Martinčević, predsjednik križevačke Vatrogasne zajednice Ivan Mužić, zamjenik zapovjednika sektora Raven Željko Rusan i predstavnici DVD-a iz Veliki Raven, Lemeš, Špiranec, Stara Ves, Novaki Ravenski, Srednji Dubovec, Bojnikovec, Žunci, Preseka, Donji Desinec, Kapela Ravenska, Gregurovec i Savski Nart.

Izvješće Upravnog odbora, Nadzornog odbora, financijski plan i plan rada za ovu godinu usvojeni su jednoglasno, a istaknuto je kako Društvo ima 24 aktivna člana, 8 članica, 10 pričuvnih i 4 pomažućih članova.

Skupštinu je vodio predsjednik Stjepan Boroša, a izvješće je podnio zamjenik predsjednika Neven Boroša istaknuvši kako je iskopana septička jama i napravljeni temelji, podignuti su zidovi, napravljene pregrade u unutrašnjosti, završen krov i postavljeni su prozori. – Preostalo je unutarnje uređenje – kazao je Boroša ciljajući na završetak uređenja sanitarnog čvora i dolazak vode u dom.

Željko Rusan je rekao kako vjeruje da će novaca biti, ali ga brine nedostatak ljudi. -Gornji Dubovec će ove godine biti domaćin proslave sv. Florijana – kazao je Rusan i zaželi Društvu svako dobro.

Ivan Mužić je istaknuo kako Križevci imaju 32 Društva, a osnovat će se i 33 DVD. – Svaki sedmi stanovnik s područja Križevaca je vatrogasac – rekao je Mužić i dodao kako vjeruje da će biti uređen sanitarni čvor.

Mario Martinčević izrazio je zabrinutost što sela postaju pusta i što ljudi iseljavaju iz Hrvatske. – Sanitarni čvor ćemo riješiti i odradit ćemo taj posao, a vidim da će trebati riješiti i pločice – istaknuo je Martinčević i dodao kako će Grad finacirati zabavu na Tijelovo u Gornjem Dubovcu.

Na kraju skupštine dodijeljene su zahvalnice i uvjerenja o osposobljenosti vatrogasaca.

dubovec28 dubovec29 dubovec30 dubovec31 dubovec6 dubovec7 dubovec8 dubovec9 dubovec10 dubovec11 dubovec12 dubovec13 dubovec14 dubovec15 dubovec16 dubovec17 dubovec18 dubovec19 dubovec20 dubovec21 dubovec22 dubovec23 dubovec24 dubovec25 dubovec26 dubovec27 dubovec dubovec1 dubovec2 dubovec3 dubovec4 dubovec5

prigorski.hr

Provjerite i ovo

stand up14

PUCALI OD SMIJEHA Goran Vugrinec nasmijavao križevačku publiku

U križevačkom Klubu kulture nastavljene su večeri smijeha, koje ugošćuju najuspješnije stand-up komičare u regiji. …

Marko Lukunic/PIXSELL

VIDEO Saša Matić s gostima okupio je tisuće obožavatelja na koncertu u Areni

Saša Matić s gostima sinoć je okupio tisuće obožavatelja na koncertu u zagrebačkoj Areni 15. …