miss19

FOTO Finalistice u završnim pripremama za Izbor Miss sporta Hrvatske

Pripremajući se za izbor Miss sporta Hrvatske, lijepe su se finalistice tri dana družile u Hotelu Grand Casino Admiral. Finale, na kojem ćemo dobiti novu Miss sporta Hrvatske, održat će se 13. srpnja u casinu istog hotela.

U tri dana sportašice su uživale u prostorima hotela, a najviše su se zadržavale u Wellnessu i teretani. Tamara Roglić, Irina Gomaz, Damir Mrvec i Renato Branđolica, članovi direkcije izbora, imali su pune ruke posla, ali sve je proteklo u najboljem redu.

Tamara i Irina su pomno pratile koreografske probe, kao i probu talent showa. Djevojke će se žiriju predstaviti u četiri izlaza – kožna galanterija Galko, kupaći kostimi i večernje haljine Mistic exclusive, te sportska odjeća Body feeling. Uz kupaće kostime djevojke će nositi sunčane naočale Prooptika, brendove Porsche design i Viviane Westwood.

Zajedno su djevojke pratile i navijale u četvrtfinalnom ogledu ‘Vatrenih’ protiv Rusa, a uz brojne obveze u hotelu, bilo je prilike i za atraktivne izlete. Prvo su posjetile imanje Trajbar kraj Zaprešića gdje su jahale konje, a potom su gostovale u Paintball centru Vision. Tamo su se okušale u igranju stolnog nogometa u prirodnoj veličini, penjanju na umjetnu stijenu, streličarstvu, vožnji autića, te paintballu.

Na izlet su išle autobusom koje je vlasništvo rukometnog kluba PPD Zagreba. Nekoliko fotografija dočarat će vam ugođaj posljednjih dana pred finalni izbor.

miss miss1 miss2 miss3 miss4 miss5 miss6 miss7 miss8 miss9 miss10 miss11 miss12 miss13

Zdenko Balog/ Tamara Roglić

foto: Miss sporta Hrvatske

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

ples

VIDEO Prigorska veselica i ples do zore

Proteklog vikenda u križevačkom selu Podgajcu tradiconalno je održana martinjska spelancija, a nakon toga je …

sveti josip

220 SUDIONIKA I SUDIONICA MALIH VELIKIH IGARA Održane 12. Gradske sportske igre križevačkih vrtićanaca

Usaditi ljubav prema sportu od malih nogu Bavljenje sportom od malih nogu itekako je značajno …