Izjava dana
miss19

FOTO Finalistice u završnim pripremama za Izbor Miss sporta Hrvatske

Pripremajući se za izbor Miss sporta Hrvatske, lijepe su se finalistice tri dana družile u Hotelu Grand Casino Admiral. Finale, na kojem ćemo dobiti novu Miss sporta Hrvatske, održat će se 13. srpnja u casinu istog hotela.

U tri dana sportašice su uživale u prostorima hotela, a najviše su se zadržavale u Wellnessu i teretani. Tamara Roglić, Irina Gomaz, Damir Mrvec i Renato Branđolica, članovi direkcije izbora, imali su pune ruke posla, ali sve je proteklo u najboljem redu.

Tamara i Irina su pomno pratile koreografske probe, kao i probu talent showa. Djevojke će se žiriju predstaviti u četiri izlaza – kožna galanterija Galko, kupaći kostimi i večernje haljine Mistic exclusive, te sportska odjeća Body feeling. Uz kupaće kostime djevojke će nositi sunčane naočale Prooptika, brendove Porsche design i Viviane Westwood.

Zajedno su djevojke pratile i navijale u četvrtfinalnom ogledu ‘Vatrenih’ protiv Rusa, a uz brojne obveze u hotelu, bilo je prilike i za atraktivne izlete. Prvo su posjetile imanje Trajbar kraj Zaprešića gdje su jahale konje, a potom su gostovale u Paintball centru Vision. Tamo su se okušale u igranju stolnog nogometa u prirodnoj veličini, penjanju na umjetnu stijenu, streličarstvu, vožnji autića, te paintballu.

Na izlet su išle autobusom koje je vlasništvo rukometnog kluba PPD Zagreba. Nekoliko fotografija dočarat će vam ugođaj posljednjih dana pred finalni izbor.

miss miss1 miss2 miss3 miss4 miss5 miss6 miss7 miss8 miss9 miss10 miss11 miss12 miss13

Zdenko Balog/ Tamara Roglić

foto: Miss sporta Hrvatske

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Tihomir Antolković, vijećnik SDP-a

Tihomir Antolković (SDP): Kako teče projekt objedinjene javne nabave? // Denis Kralj: Vjerujem da ćemo takvom praksom uštedjeti

Vijećnik SDP-a Tihomir Antolković pod aktualnim satom vrbovečkog predstavničkog tijela upitao je gradonačelnika Denisa Kralja …

IMG_8175_a_resize

DR. SC. ZDENKO BALOG: 62 godine od Brijunske deklaracije (19. srpnja 1956. – 19. srpnja 2018.)

Navršava se 62 godine od potpisivanja Brijunske deklaracije. Na današnji dan prije 62 godine, u …