bockovec dvd

FOTO Dobrovoljno vatrogasno društvo Bočkovec održalo godišnju skupštinu u novouređenom domu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Bočkovec održalo je u subotu 45. redovnu godišnju skupštinu u novouređenom domu. Društvo je u protekloj godini bilo iznimno aktivno, posebice oko uređenja doma. Predsjednik Društva Dušan Horvat kazao je kako je sala potpuno uređena, izgrađen je novi sanizarni čvor, kompletno je renovirana kuhinja, obojeni su zidovi i postavljena keramika. Sve je to iziskivalo veliki trud i velika ulaganja. Puno nam je pomogla općina i sponzori, tvrtka Širjan i brojni mještani, čak i iz okolnih mjesta – rekao je Horvat i dodao kako u ovoj godini planiraju proširiti dom.

Općinski načelnik Franjo Poljak rekao je kakao je općina krenula tijekom 2017. godine u obnovu vatrogasnih domova. – Cilj nam je da svaki vatrogasni dom bude uređen, da su sale uređene i da imaju sanitarne čvorove. DVD-u Bočkovec smo pomogli sufinacirati radove u iznosu preko 17 000 kuna, a ove godine će sredstva biti oko 50 000 kuna.

Iz općinskog proračuna izdvajamo preko 200 tisuća kuna za redovito poslovanje Vatrogasne zajednice Sveti Petar Orehovec i 470 tisuća kuna smo namijenili za uređenje vatrogasnih domova u ovoj godini. Moram pohvaliti sve članove DVD-a Bočkovec koji su uredili dom, a posebno su članice Društva pokazale veliku aktivnost. Članice nisu pomagale u fizičkim poslovima, ali su uvijek bile prisutne oko svih drugih poslova. Na kraju kad je dom bio uređen rekle su da nedostaju zavjese, ali i zavjese su tu zahvaljujući članicama DVD-a Bočkovec – zaključio je Poljak.

Na kraju skupštine  uručena su uvjerenja i zahvalnice osposobljenim vatrogascima i podupirateljima. Pogledajte djelić atmosfere u galeriji fotografija.

bockovecdvd1 bockovec18 bockovec19 bockovec20 bockovec21 bockovec22 bockovec23 bockovec7 bockovec8 bockovec9 bockovec10 bockovec11 bockovec12 bockovec13 bockovec14 bockovec15 bockovec16 bockovec17 bockovec bockovec1 bockovec2 bockovec3 bockovec4 bockovec5 bockovec6

prigorski.hr

Provjerite i ovo

foto: Željko Rukavina/24sata,hr

Župnik raspustio crkveni zbor u Reki: ‘Prestari su, ogovaraju’

Prošle nedjelje na misi u crkvi Presvetog Trojstva u Reki kod Koprivnice, župnik vlč. Mario …

Sanjin Strukic/PIXSELL

VIDEO 2500 trkača sudjelovalo na humanitarnoj kostimiranoj utrci “Zagreb Advent Run”

Oko 2500 sudionika s plavim kapica Djeda Božićnjaka protrčalo je u nedjelju centrom Zagreba u …