jacmenjak6

EUROPSKA VICEPRVAKINJA Ana Jačmenjak iz Kostanjevca Riječkog osvojila drugo mjesto na europskom natjecanju frizera

Ana Jačmenjak (18) iz Kostanjevca Riječkog (Gornja Rijeka) sudjelovala je prošle godine na Europskom natjecanju frizera u Budimpešti (Hungarian Open Europe Cup), ali nije samo sudjelovala. Naime, Ana je u kategoriji vjenčanih frizura osvojila prvo mjesto, a ove godine okitila se drugim mjestom.

jacmenjak1

Ana Jačmenjak završila je Obrtničku školu za osobne usluge u Zagrebu i radi u Zagrebu u salonu svojeg trenera Josipa Križnjaka koji ju priprema za natjecanja (J. K Style hair studio).

-Sudjelovala sam na mnogim europskim natjecanjima, prošle godine sam osvojila prvo mjesto, a ove godine sam osvojila drugo mjesto u kategoriji vjenčanih frizura (bridal fashion style).

jacmenjak3

Ovo je moj još jedan veliki uspjeh i novo iskustvo za mene. Iduće godine se spremam na još jedno veliko prvenstvo koje ce se održavati u Rusiji. Ovim putem se želim zahvaliti svom treneru koji mi pomaže i ide sa mnom na sva natjecanja.

jacmenjak ana

Također, kolegica Marija Perković koja je sa mnom u timu, osvojila je treće mjesto u kategoriji vjenč anih frizura. Sudjelovalo je preko 30 zemalja, konkurencija je bila velika, ali uz trud i redovite treninge uspjeli smo se visoko plasirati- kazala nam je Ana Jačmenjak.

jacmenjak

prigorski.hr

Provjerite i ovo

Foto: G. Obran

UDRUGA ŽENA VINICA Izrađuju i prodaju božićne ‘Dedeke’, lutke kojima iz glave raste pšenica

Udruga žena Vinica iz Koprivnice posljednjih je tri vikenda sudjelovala na subotnjim druženjima na Koprivničkom …

bobanac3

STABLO SE OSLANJA NA STABLO – ČOVJEK NA ČOVJEKA Priča o pjesnikinji Mirjani Sačer Bobanac

Pričati o Mirjani Sačer Bobanac, pjesnikinji znači govoriti o „ Štaglju“ jedinstvenoj sceni. Kostanj je …