frizeri ana jacmenjak

EUROPSKA POBJEDNICA Ana Jačmenjak iz Kostanjevca Riječkog pobijedila u Budimpešti na europskom natjecanju frizera

Ana Jačmenjak (17) iz Kostanjevca Riječkog (Gornja Rijeka) sudjelovala je na Europskom natjecanju frizera u Budimpešti (Hungarian Open Europe Cup), ali nije samo sudjelovala. Naime, Ana je u kategoriji vjenčanih frizura osvojila prvo mjesto.

Ana Jačmenjak završila je Obrtničku školu za osobne usluge u Zagrebu, a ovo joj nije bilo prvo natjecanje. -Prošle godine osvojila sam treće mjesto na Europskom prvenstvu, a iza mene su i brojna druga natjecanja na kojima sam najčešće bila među tri najbolje.

frizeri ana jacmenjak2

Na natjecanjima je konkurencija jaka i natjecatelji su iz različitih zemalja. Bitan je trud,  upornost i priprema za natjecanje, a važno je imati dobrog mentora – rekla nam je Ana Jačmenjak i dodala kako želi zahvaliti mentoru Josipu Križnjaku koji ju je pripremao za natjecanje.

Cijeli tim Hrvatske plasirao se u Budimpešti u Top 5, a spomenimo da je Ana prošla i jednomjesečnu edukaciju u EVOS salonu u Milanu.

frizeri ana jacmenjak4
– Završila sam srednju školu i planiram stažirati dvije godine u Zagrebu u salonu J.K.Style Hair studiju Josipa Križnjaka – kazala nam je europska pobjednica Ana Jačmenjak.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

topnici2

Sveti Ivan Žabno: Topnicima malonogometni turnir “Ivanje 2018”

U organizaciji NK Tomislav-Radnik na igralištu Ivan Bastalec u Svetom Ivanu Žabnu danas poslijepodne održan …

natjecanje1

Sveti Ivan Žabno: Održano natjecanje u gađanju glinenih golubova

U sklopu Svetoivanjskih dana u Svetom Ivanu Žabnu održano je natjecanje u gađanju glinenih golubova. …