brza cesta krizevci

EKSLUZIVNO U izradi je projektna dokumentacija za dionicu brze ceste Križevci-Kloštar Vojakovački

Kako doznajemo, u izradi je projektna dokumentacija za dionicu brze ceste Križevci-Kloštar Vojakovački.

Naime, Hrvatske ceste ugovorile su 8. veljače 2018. godine pružanje usluge novelacije idejne i glavne projektne dokumentacije i ishođenje lokacijske i građevinske dozvole za izgradnju državne ceste DC10 dionica Križevci – Kloštar Vojakovački, cca =7,5 km.

Riječ je o dionici brze ceste Križevci – Kloštar Vojakovački koja počinje u km 12+475 kao nastavak na prethodnu dionicu Gradec – Križevci, a završava u km cca 19+975 – Kloštar Vojakovački.

Tijekom izrade izmjene i dopune idejnog projekta i u upravnom postupku ishođenja izmjene i dopune lokacijske dozvole predmetnim zahvatom u prostoru predvidjet će se faze izgradnje i to faza za jedan kolnik i faza za dva kolnika, odnosno konačno rješenje puni profil brze ceste. Glavni projekti i pripadajuće građevinske dozvole ishodit će se samo za jedan kolnik brze ceste.

Ugovor je potpisan s tvrtkom Inženjerski projektni zavod iz Zagreba na rok od 18 mjeseci od dana obostranog potpisa ugovora, što podrazumijeva izradu glavnih projekata i ishođenje građevinske dozvole za samo jedan kolnik brze ceste.

U tijeku je izrada novelacije idejnih projekata za potrebe ishođenja izmjene i dopune lokacijske dozvole predmetne dionice, stoji u odgovoru Hrvatskih cesta.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

Damir Špehar/PIXSELL

Bjelovar: Dodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama

Na svečanoj sjednici Gospodarskoga vijeća HGK-a Županijske komore Bjelovar dodijeljene su plakete Zlatna kuna najuspješnijim …

autocesta

NIZ NEPRAVILNOSTI Trake ispred tunela tek iscrtane, a već se raspadaju

Trake ispred tunela tek iscrtane, a već se raspadaju: Tko je kriv i koliko će …