Izjava dana
Sovice (3)

Đurđevačke Sovice izrađivale kreativne radove na temu Vlaka u snijegu Mate Lovraka

Skupina Sovice iz đurđevačkog dječjeg vrtića Maslačak iskoristila je snježni dan za kreativne pothvate na temu Vlak u snijegu inspiriranu istoimenim romanom Mate Lovraka.

Sovice (3)

Tete u vrtiću unazad dva tjedna svaki su dan prije spavanja, djeci čitale po jedan poglavlje iz romana. Nakon što su skupa pročitali cijeli roman, danas je došao red da se upregnu mali prstići i da se djeca kreativno izraze o svemu onome što su slušala proteklih dana.

Sovice (1)

Tako su djeca crtala svoj vlak u snijegu, bojala maketu vlaka, a čak su uspjela napraviti i umjetni snijeg. Tajming ove radionice bio savršeno pogođeni, jer upravo je danas pao i pravi snijeg na opće oduševljenje svih prisutnih.

Sovice (4)

Uz radionicu, vrtićarci su pogledali i istoimeni film, te se bez imalo nagovaranja pridružili malim zadrugarima u filmu, kad je krenula svima poznata pjesmica iz filma “Kad se male ruke slože”.

Sovice (5)

Odgojiteljice su obećale djeci da će organizirati izlet u Veliki Grđevac kad dođe ljepše vrijeme kako bi iz prve ruke vidjeli vlak u snijegu i mjesto Mate Lovraka.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

Robert Anić/PIXSELL

Iz prodaje se povlači važan sastojak mnogih jela

Ministarstvo poljoprivrede u srijedu je izvijestilo potrošače da je s tržišta povučen austrijski povrtni temeljac …

vrijeme6

[VIDEO] Djelomice sunčano te iznadprosječno toplo

Djelomice sunčano te iznadprosječno toplo. Na sjevernom Jadranu i u gorskim predjelima povremeno povećana naoblaka, …