lackovic fucak gasparic

Đurđevac: Klub vijećnika HDZ-a i SDP-a raspao se za manje od 24 sata

SDP i HDZ u Đurđevcu oformili su zajednički Klub vijećnika, rekao je u ponedjeljak na sjednici Gradskog vijeća Grada Đurđevca Rajko Gašparić, vijećnik HDZ-a i predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a i SDP-a koji se raspao već narednog dana.

Naime, Gašparić je rekao u ponedjeljak kako će prve dvije godine predsjednik Kluba biti upravo on, a nakon isteka tog vremena predsjednik će biti SDP-ov Damir Lacković. U utorak je Gašparić objavio na svojoj facebook stranici kako se Klub HDZ-a i SDP-a zbog velike medijske hajke raspušta i kako će nastaviti raditi za Grad.

gasparic

 

Podsjetimo, na sjednici đurđevačkog predstavničkog tijela Damir Lacković (SDP) je jednoglasno izabran za potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Đurđevca ispred predstavničke manjine i to na način da će obnašati potpredsjedničku dužnost dvije godine, a nakon toga će ga zamijeniti na toj funkciji Rajko Gašparić (HDZ). Takav je bio dogovor HDZ-a i SDP-a.

Damir Lacković (SDP) potvrdio nam je da se rasformirao Klub HDZ-a i SDP-a.

– Da, istina je da se rasformirao formalni klub. Glavni razlog je nastala medijska hajka oko svega toga. Mi ćemo i dalje funkcionirati kao klub, ali neformalno – kazao je Lacković.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

topnici2

Sveti Ivan Žabno: Topnicima malonogometni turnir “Ivanje 2018”

U organizaciji NK Tomislav-Radnik na igralištu Ivan Bastalec u Svetom Ivanu Žabnu danas poslijepodne održan …

vrijeme

Djelomice sunčano

Djelomice sunčano, ali na kopnu i sjevernom Jadranu povremeno uz više oblaka može pasti malo …