Izjava dana
humanitarke

DOBROČINITELJICE U PLEMENITOJ AKCIJI Križevčanka Livija i Đurđevčanka Iva u akciji za djecu u KBC-u Rebro

Iva Funtek iz Đurđevca i Livija Jakopović iz Križevaca odlučile su uljepšati dane teško oboljeloj djeci u KBC-u Rebro. Naime, želja im je da djeca oboljela od raka imaju novi televizor i nove igračke kako bi bila sretnija. Pokrenuta je akcija prikupljanja novčanih priloga i već je prikupljeno više od 4 tisuće kuna.

Drage mame, prijateljice, kraljice, dugo sam razmišljala i na red je došla jedna posebna akcija, koja me veže s jednom posebnom osobom koja više nije na ovome svijetu. Ona je svoje dane provodila na onkologiji KBC Rebro. David, Lorena, Lucija, Mio, puno mojih malih prijatelja su anđeli na Zemlji, a neki nas čuvaju odozgo s neba. I zato imam molbu za vas. U kontaktu sam s mamama čija su dječica ležala na odjelu i saznala sam što im nedostaje, kad smognu snage iz kreveta doći u dnevni boravak.

Imaju samo TV i poneku igračku, pa imam u planu uzeti im karaoke set, PlayStation i slično da ih barem malo razveselimo. Velika srca za mala srca! Mame za djecu!

Tim riječima Iva Funtek pokrenula je akciju dobrote kako bi djeci na KBC-u Rebru bilo barem malo ljepše. Prikupljeno je više od 4 tisuće kuna, a svaka kuna je i dalje dobrodošla.

Križevačka dobročiniteljica i pokretačica grupe “Dobro je činiti dobro” Livija Jakopović uključila se u kaciju te nam je rekla kako se dobri ljudi javljaju i izvan Hrvatske, a uplate se mogu izvršiti na račun HR1123900013291141094 – donacija za djecu s onkologije.

-Spojile smo se u dobrome ja i Iva i svaka kuna znači da ćemo uspjeti razveseliti mališane-istaknula je Livija.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

vrijeme

U prvom dijelu dana djelomice sunčano

U prvom dijelu dana djelomice sunčano. Zatim naoblačenje uz kišu, pljuskove i grmljavinu, najprije u …

Petar Glebov/PIXSELL

Navijači blokirali Maksimirsku ulicu i proslavili osvojeno 2. mjesto na Svjetskom prvenstvu

Navijači su večeras blokirali Maksimirsku ulicu u Zagrebu i proslavili osvojeno 2. mjesto na Svjetskom …