Izjava dana
bedenica4

Devet godina Udruge umirovljenika Bedenica

Udruga umirovljenika Bedenica osnovana je 8. kolovoza 2009. godine i u dogovoru s vatrogasnim društvom koriste prostore društvenog doma u Turkovčini. Osnovna zadaća udruge je briga o umirovljenicima, o njihovom materijalnom stanju, zdravlju, socijalnoj zaštiti i kulturno-zabavnim aktivnostima, druženju članova kroz izlete, susrete, odmor i rekreaciju.

Osim toga cilj udruge je sudjelovati u raznim kulturnim događanjima, provoditi humanitarni rad s ciljem pomaganja obiteljima slabijeg imovinskog stanja te surađivati s ostalim udrugama, organizacijama i društvima na području Bedenice i šire.

Udruga umirovljenika Bedenica održala je proteklog vikenda godišnju skupštinu. Sva izvješća i planovi usvojeni su jednoglasni, a među brojnim gostima nazočili su i Dalibor Bastalec koji je uputio pozdrave u ime zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i načelnik Kalnika Mladen Kešer. Nakon skupštine druženje je nastavljeno uz pjesmu i ples.

bedenica2bedenica1bedenica3bedenica

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

poljoprivreda

Zagrebačka županija povezuje poljoprivrednike

S ciljem intenziviranja suradnje, razvoja dijaloga i organiziranja/udruživanja ekoloških proizvođača, mladih poljoprivrednika i proizvođača voća, …

festival pjevaca

Umirovljenici oduševili žiri i publiku na 16. Festivalu pjevača „50+“

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, u organizaciji Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica …