bedenica4

Devet godina Udruge umirovljenika Bedenica

Udruga umirovljenika Bedenica osnovana je 8. kolovoza 2009. godine i u dogovoru s vatrogasnim društvom koriste prostore društvenog doma u Turkovčini. Osnovna zadaća udruge je briga o umirovljenicima, o njihovom materijalnom stanju, zdravlju, socijalnoj zaštiti i kulturno-zabavnim aktivnostima, druženju članova kroz izlete, susrete, odmor i rekreaciju.

Osim toga cilj udruge je sudjelovati u raznim kulturnim događanjima, provoditi humanitarni rad s ciljem pomaganja obiteljima slabijeg imovinskog stanja te surađivati s ostalim udrugama, organizacijama i društvima na području Bedenice i šire.

Udruga umirovljenika Bedenica održala je proteklog vikenda godišnju skupštinu. Sva izvješća i planovi usvojeni su jednoglasni, a među brojnim gostima nazočili su i Dalibor Bastalec koji je uputio pozdrave u ime zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i načelnik Kalnika Mladen Kešer. Nakon skupštine druženje je nastavljeno uz pjesmu i ples.

bedenica2bedenica1bedenica3bedenica

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

vrijeme

Sunčano i iznadprosječno toplo

Sunčano i iznadprosječno toplo. Ujutro po kotlinama i uz rijeke lokalno moguća sumaglica ili kratkotrajna …

Damir Špehar/Pixsell

VIDEO Bjelovar: Na Trgu Eugena Kvaternika održava se prvi sajam cvijeća Flores

Hrvatska udruga poljoprivrednika Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije organizirali su prvi sajam cvijeća u Bjelovaru …