popovaca krizevci2

Delegacija Grada Popovače posjetila Križevce kako bi se upoznali s primjerom dobre prakse

Kako bi se upoznali s primjerom dobre prakse po pitanju Reciklažnog dvorišta, delegacija Grada Popovače na čelu s gradonačelnikom Josipom Miškovićem i direktorom tvrtke Komunalni servisi Popovača d.o.o. Marijanom Belančićem posjetila je danas Grad Križevce.

U Gradskoj upravi dočekali su ih gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn, direktor Komunalnog poduzeća d.o.o. Križevci Martin Kozjak i voditeljica sustava kvalitete i zaštite okoliša u Komunalnom poduzeću Dijana Mijač Dretar.

popovaca krizevci1

Cilj sastanka bio je čuti iskustva Križevaca po pitanju Reciklažnog dvorišta, načinu funkcioniranja, usmjeravanju ljudi na recikliranje i općenito troškovima s obzirom da je u Popovači početkom ožujka krenula izgradnja Reciklažnog dvorišta. Razgovaralo se o praksi odvoza otpada, a svi okupljeni složili su se kako je u svemu najvažnija edukacija građana o pravilnom zbrinjavanju otpada.

popovaca krizevci

Mario Rajn je naglasio kako mu je drago da su za posjet odabrali upravo Križevce te im poželio puno uspjeha u radu njihovog Reciklažnog dvorišta.
Nakon sastanka u Gradskoj upravi, gradonačelnik Grada Popovače sa suradnicima posjetio je Reciklažno dvorište u Cubincu.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

IMG_9942_resize

[FOTO] Održana Božićna radionica u Dječjem vrtiću Križevci

Božićna radionica u Dječjem vrtiću Križevci održana je u srijedu u popodnevnim satima.  Ravnateljica Dječjeg …

turnir61

KRIŽEVCI 2018 “OŽUJSKO-KTC”: Županijski turnir otvaraju seniori i juniori Tomislav Radnika, a glavni 123design.co CB Planet i CB Flash Zagrebprokrom

Poznat je raspored odigravanja utakmica na jubilarnom 20. Turniru u malom nogometu Križevci 2018 “Ožujsko-KTC” …