Izjava dana
jaic

Dejan Jaić (HSS): Potoji li hodogram aktivnosti za pokretanje zone i kakva je u brojkama bila sezona u Nerezinama?

Na rujanskoj sjednic Gradskog vijeća Grada Vrbovca pod aktualnim satom za riječ se javio predsjednik vrbovečkog predstavničkog tijela Dejan Jaić (HSS) i postavio dva pitanja gradonačelniku.

-Gradsko vijeće je donijelo odluku da se kupi zemljište u zoni. Postoji li hodogram aktivnosti za pokretanje zone? upitao je Jaić, a zanimalo ga je i kako je protekla sezona u Nerezinama. – Puno je bilo pozitivnih reakcija ovo ljeto i građani su zadovoljni. Zanima me kako je to izgledalo u brojkama?- upitao je Jaić.

Vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj rekao je kako je zemlja u zoni potpuno plaćena te da je u vlasništvu Grada Vrbovca. – Platili smo 4,1 milijun kuna i to smo uplatili ciljano tijekom ljeta kad je tečaj eura manji.

kralj

Tu zemlju je nekad Komunalac prodao za 6,7 milijuna kuna. Čekamo urbanistički plan Grada Vrbovca i trebat ćemo ga izglasati na ovom Vijeću za nekih mjesec dana. Kod geodeta smo naručili parcelizaciju i za prosinac je u najavi projekt EU-a za opremanje gospodarskih zona- kazao je Kralj.

Direktor tvrtke “Vrbovečki objekti” Marko Belošević uvodno je zahvalio ravnateljima što su podržali projekt. -Ukupno je bilo 4798 noćenja i 488 gostiju i radnika i po prvi puta smo imali i praktikante Srednje škole Vrbovec koji su odrađivali svoju ljetnu praksu i to njih 21.

belosevic

Oko 330 je bilo djece, a ostalo su bili gosti na ljetovanju – kazao je Belošević.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

Foto: ŠKK Kc

Športski kuglački klub Koprivnica obilježio 20 godina osnivanja i rada

Športski kuglački klub Koprivnica svečanom je sjednicom jučer obilježio 20. godišnjicu osnivanja i kontinuiranog djelovanja. …

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Bjelovarsko-bilogorski župan o odluci Vlade za NUTS2 regije: Prvo su nam rekli da biramo, a onda su ignorirali naš izbor

Damir Bajs, bjelovarsko-bilogorski župan danas je održao konferenciju za medije na temu Odluke Vlade Republike …