jaic

Dejan Jaić (HSS): Potoji li hodogram aktivnosti za pokretanje zone i kakva je u brojkama bila sezona u Nerezinama?

Na rujanskoj sjednic Gradskog vijeća Grada Vrbovca pod aktualnim satom za riječ se javio predsjednik vrbovečkog predstavničkog tijela Dejan Jaić (HSS) i postavio dva pitanja gradonačelniku.

-Gradsko vijeće je donijelo odluku da se kupi zemljište u zoni. Postoji li hodogram aktivnosti za pokretanje zone? upitao je Jaić, a zanimalo ga je i kako je protekla sezona u Nerezinama. – Puno je bilo pozitivnih reakcija ovo ljeto i građani su zadovoljni. Zanima me kako je to izgledalo u brojkama?- upitao je Jaić.

Vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj rekao je kako je zemlja u zoni potpuno plaćena te da je u vlasništvu Grada Vrbovca. – Platili smo 4,1 milijun kuna i to smo uplatili ciljano tijekom ljeta kad je tečaj eura manji.

kralj

Tu zemlju je nekad Komunalac prodao za 6,7 milijuna kuna. Čekamo urbanistički plan Grada Vrbovca i trebat ćemo ga izglasati na ovom Vijeću za nekih mjesec dana. Kod geodeta smo naručili parcelizaciju i za prosinac je u najavi projekt EU-a za opremanje gospodarskih zona- kazao je Kralj.

Direktor tvrtke “Vrbovečki objekti” Marko Belošević uvodno je zahvalio ravnateljima što su podržali projekt. -Ukupno je bilo 4798 noćenja i 488 gostiju i radnika i po prvi puta smo imali i praktikante Srednje škole Vrbovec koji su odrađivali svoju ljetnu praksu i to njih 21.

belosevic

Oko 330 je bilo djece, a ostalo su bili gosti na ljetovanju – kazao je Belošević.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

foto

Evo kakvo vrijeme nas očekuje u srijedu

U unutrašnjosti oblačno, još ponegdje uz slabu kišu, u gorju i susnježicu. U Lici će …

pozivnica talijanska večer web-2

U subotu priredba povodom 20 godina suradnje OŠ Ljudevita Modeca Križevci i Udruge „Bimbo chiama bimbo”

Osnovna škola Ljudevita Modeca Križevci poziva na priredbu povodom 20 godina suradnje s Udrugom „Bimbo chiama …