hrebak

Dario Hrebak poručio mještanima Farkaševca: Uskoro postajete predgrađe Zagreba

Na današnjoj svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Farkaševac prisutnima se obratio bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak i osvrnuo se na važan zajednički projekt za Bjelovar i Farkaševac.

-Pet do šest puta sam išao u ministarstvo i Hrvatske ceste, jer sam smatrao da je taj projekt bitan i koji jako puno znači za Bjelovar i Farkaševac. Uskoro postajete predgađe grada Zagreba, jer će se otvoriti brza cesta prema Farkaševcu.

Bilo je puno problema i prijetilo je da se ta cesta neće otvoriti još pet godina zato što kasni krak prema Bjelovaru. Tu je moja dodirna točka i načelnika Draganića. Naravno, tom cestom će i Bjelovar biti bliže Zagrebu.

Sa sigurnošću mogu reći da cesta koja je bila županijska, Gudovac-Farkaševac, prelazi u državnu cestu. Obnovit će se i natječaj je završio. Očekujem da će kroz koji tjedan započeti radovi – rekao je Hrebak i pohvalio državu i Hrvatske ceste za realizaciju projekta.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

udruga bolje sutra

Udruga “Bolje sutra” dobila prostor na korištenje

U prostoru koprivničkog Kampusa održana je konferencija za medije u organizaciji Udruge za osobe s …

vrijeme

Pretežno sunčano, razmjerno vjetrovito i svježije

Pretežno sunčano, razmjerno vjetrovito i svježije. U unutrašnjosti će puhati povremeno umjeren sjeveroistočnjak, u istočnoj …