NOVAGENETIK
spoljar

Damir Špoljar upozorio na opasnost u prometu kod Glazbene škole u Križevcima
Na sjednici Gradskog vijeća Grada Križevaca vijećnik Damir Špoljar (Hrvatski laburisti – Stranka rada) pod aktualnim satom skrenuo je pozornost na prometnu problematiku između Preradovićeve i Frankopanske ulice.

– U blizini svake škole postoji signalizacija koja upozorava vozača da se približava školi i da treba smanjiti brzinu. Vozači koji prometuju iz Preradovićeve prema Frankopanskoj ulici voze izrazito brzo, a u blizini je Glazbena škola koja ima preko 400 učenika.

U Preradovićevoj ulici nema niti jednog horizontalnog ili vertikalnog znaka koji upozorava vozače da se približavaju školi. Taj problem će biti zanemarivan dok se nešto ne dogodi. Apeliram na nadležne da se postavi odgovarajuća signalizacija – rekao je Špoljar.

Križevački gradonačelnik Branko Hrg je rekao kako je prijedlog prihvatljiv. – Molim službe da se tamo postave znakovi kako bi se upozorilo da tamo prolaze školska djeca – kazao je Hrg.

prigorski.hr

foto: Marijan Kelemin

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

kosarka lopta

KOŠARKAŠKI PREGLED Loš vikend za Radnik // Polovičan uspjeh Križevaca

Iza Košarkaškog kluba Radnik je vikend kojeg će sigurno htjeti čim prije zaboraviti. Sve selekcije …

policija

Marihuana nabavljena u Zagrebu završavala na križevačkom području

Dovršeno kriminalističko istraživanje – neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga Policijski službenici …