Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Dalić: “Najvažnija je vjera u sebe”

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić govorio je na konferenciji za medije dan uoči sraza s Engleskom u drugom kolu Lige nacija.

Zdravstveno stanje i sastav

“Imamo mnogo problema s ozljedama, brojni su igrači otpali, no moramo složiti momčad. Nemam puno dilema, igrat će Livaković, Pivarić, Vida, Lovren, Jedvaj, Kovačić, Modrić, Rakitić, Perišić, Rebić i Kramarić. Mislim da je sastav dobar, da može ponuditi dobru igru i dobru utakmicu”

Engleska i njihovi suparnici

“Mi smo imali smo poseban motiv u polufinalu Svjetskog prvenstva s obzirom da Englezi nisu baš nas očekivali među četiri najbolje momčadi svijeta. Mislim da engleski igrači i izbornik uvijek poštuju suparnike, ali drugi se znaju postaviti kao da su bolji od suparnika, i mi smo to osjetili. Na kraju krajeva, uvijek je najvažnija samo vjera u sebe”

Liga nacija

“Liga nacija dobra je ideja, no dolazi brzo poslije Svjetskog prvenstva. Igrači su potrošeni, nisu imali dovoljno odmora, koji im je jako važan. Taj je problem evidentan, igrači nisu roboti, trebaju imati barem mjesec, mjesec i pol dana pasivnog odmora. Klubovi ih odmah ubacuju u trenažni režim i razne europske reprezentacije imaju problem s njihovom formom. Međutim, samo natjecanje je sasvim u redu”

HNS/prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

drokan

SP U OBARANJU RUKE Nakon tate Mislava i sin Luka Drokan osvojio broncu

Antalya Turska Svjetsko prvenstvo u obaranju ruke  Križevčanin Luka Drokan (22) osvojio je danas brončanu …

Foto: G. Obran

RUKOMET – LIGA PRVAKINJA // U subotu u Koprivnicu stiže slovenski Krim

Ove subote, u 18 sati, u koprivničku gimnazijsku dvoranu stiže slovenski rukometni div, Krim Mercator. …