Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Dalić: “Najvažnija je vjera u sebe”

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić govorio je na konferenciji za medije dan uoči sraza s Engleskom u drugom kolu Lige nacija.

Zdravstveno stanje i sastav

“Imamo mnogo problema s ozljedama, brojni su igrači otpali, no moramo složiti momčad. Nemam puno dilema, igrat će Livaković, Pivarić, Vida, Lovren, Jedvaj, Kovačić, Modrić, Rakitić, Perišić, Rebić i Kramarić. Mislim da je sastav dobar, da može ponuditi dobru igru i dobru utakmicu”

Engleska i njihovi suparnici

“Mi smo imali smo poseban motiv u polufinalu Svjetskog prvenstva s obzirom da Englezi nisu baš nas očekivali među četiri najbolje momčadi svijeta. Mislim da engleski igrači i izbornik uvijek poštuju suparnike, ali drugi se znaju postaviti kao da su bolji od suparnika, i mi smo to osjetili. Na kraju krajeva, uvijek je najvažnija samo vjera u sebe”

Liga nacija

“Liga nacija dobra je ideja, no dolazi brzo poslije Svjetskog prvenstva. Igrači su potrošeni, nisu imali dovoljno odmora, koji im je jako važan. Taj je problem evidentan, igrači nisu roboti, trebaju imati barem mjesec, mjesec i pol dana pasivnog odmora. Klubovi ih odmah ubacuju u trenažni režim i razne europske reprezentacije imaju problem s njihovom formom. Međutim, samo natjecanje je sasvim u redu”

HNS/prigorski.hr

Provjerite i ovo

krizevci 2018 malonogometni turnir33

KRIŽEVCI 2018. OŽUJSKO-KTC-ROBIN TRGOVINE: Kadeti Zeline pobjednici skupine // Pub Cubismo otkotrljao Gravitacione kotrljače

Treći dan križevačkog malonogometnog turnira bio je u znaku 2. Turnira županijskih klubova Križevci 2018 …

foto: Maurizio Novosel

RUKOMET KTC II slavio u Novskoj

3. HRL , sjever, 11. kolo, gledatelja 100 Druga postava križevačkog KTC-a nadigrala je domaćina …