Damir Špehar/Pixsell
Damir Špehar/Pixsell

Bjelovar: Majka ubijenog Sanjina ispričala zašto je njezin muž pucao sinu u glavu

Hicem u glavu Radovan Vujčić-Mravac (61) ubio je svog sina Sanjina (40) za stolom u blagovaonici svoje obiteljske kuće pred očima njegove majke Slavice i prijatelja Roberta, piše jutarnji.hr.

– Sanjin je nazvao i pitao oca: ‘Mogu li doći. Trebamo razgovarati. Otac mu je odgovorio: Možeš doći? Hoćeš li biti normalan’, odgovorio mu je otac i dozvolio mu da dođe. Ubrzo nakon što je završio taj razgovor došao je Sanjinov prijatelj Robert. Rekao nam je da nije nešto dobro sa Sanjinom, da ga je nazvao i oprostio se s njim i Robert nam je govorio da će Sanjin sebi nešto napraviti.

Robert je bio s nama u kući kad je došao Sanjin. Rekao je da je dobio otkaz. Uskoro je trebao biti sud zbog toga što je napao oca na nogometnom igralištu… – ispričala je shrvana Slavica Vujčić.

– Kad je sjeo za stol rekao je da je došao prvo riješiti nas, pa da će onda i sebe. Spominjao je sud, otkaz. Znam da je bio na bolovanju od tog sukoba s ocem. U jednom trenutku krenuo je na oca nožem. Oštrica je bila nazubljena s jedne strane. Otac mu je pucao u glavu. Bio je na mjestu mrtav. Da ga je bar pogodio u nogu. Robert je vrišteći izletio iz kuće…

Snaha i unuk nisu bili u kući jer oni žive u posebnom objektu u dvorištu. Joj, trebat će on sad živjeti s tim – govori Slavica.

Kaže kako je policija brzo došla i kako njezin suprug ne bi pustio sina u kuću da je znao što će se dogoditi.

Sanjin Vujčić, inače vozač Hitne pomoći u Zavodu za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije, bio je razveden od supruge s kojom je imao dijete te su oni ostali živjeti u kući s njegovim roditeljima.

Bjelovarsko općinsko tužiteljstvo podignulo je optužnicu protiv Sanjina Vujčića zbog teškog ozljeđivanja oca 4. studenoga prošle godine na gradskom stadionu NK Bjelovar. Tada je oca, koji ga je prethodno napao nožem, oborio na tlo te mu slomio desnu očnu duplju.

Bio je optužen i za prijetnje malodobnom sinu mobitelom kad mu je rekao da će mu javno odrezati glavu na Bjelovarskom paviljonu. Dva dana nakon što je pretukao oca, majci je poslao poruku da će ih sve riješiti; roditelje, djecu, a bivšu suprugu ostaviti za kraj, kao specijalitet. Prije tih incidenata i prijetnji Sanjin Vujčić pokušavao se obratiti Centru za socijalnu skrb, policiji i tužiteljstvu jer nije mogao viđati djecu, što je kod njega izazivalo dodatni revolt i frustracije jer su mu roditelji i bivša supruga govorili da ga djeca ne žele viđati.

 

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

sudar3

VIDEO Prometna nesreća u Križevcima

Prometna nesreća dogodila se oko 9.30 sati u Koprivničkoj ulici u Križevcima.  Došlo je do …

sleper

SNJEŽNE NEPRILIKE Kod Križevaca šleper sletio s ceste

Snježne padaline i dalje rade problemu u prometu. Naime, u križevačkom selu Cubincu s ceste …