antonio bencak

BIG BROTHER Prigorski kandidat Antonio Benčak zbog ljubavi prema Luciji progutao i papir

Big Brother je ovaj tjedan primijetio kako stanar Antonio Benčak (21) piše nešto na komadu papira u pušionici. Iako kamere gledateljima ne prikazuju stanare iz te ‘kutije’ u dvorištu, oku Big Brothera ništa ne promiče. Svaka neverbalna komunikacija u kući je, kako nalažu pravila reality showa, najstrože zabranjena.

Antonio je prije nekoliko tjedana već nekome pisao poruku, a kada ga je Big Brother zatražio da mu otkrije što je pisao, on je papirnatu poruku jednostavno progutao, piše 24sata.hr.

– Antonio, Big Brotheru se čini da si ga ponovno pokušao prevariti. Gdje se nalazi nova poruka? U kutiji cigareta u sobi? Sada ćeš lijepo otići po poruku i pročitati je naglas – rekao je Big Brother konobaru iz Selanca u ispovjedaonici.

Benčak, na kojeg su gledatelji već navikli da plače, okrenuo je novu poruku prema kamerama, a zatim ju je suznih očiju pročitao. – Nisam ovo tražio, ali dogodilo mi se. Lažem da ne osjećam ništa. Gledam te drukčije nego ti mene. Ne očekujem ništa samo te molim da imaš obzira prema tome. Uljepšala si mi boravak ovdje, maštam o tebi prečesto. Eto da znaš da sam ja za tebe uvijek tu – pisalo je u poruci, a na kraju je nacrtao i srce. Big Brother ga je upitao kome je poruka namijenjena, a Antonio je rekao da se zna – za Luciju Stojak (23).

– Antonio, bez obzira na to što si prekršio pravilo kuće, mislim da je poruka predivna. Naknadno ću ti javiti kaznu, a poruku ostavi u ispovjedaonici – rekao je Big Brother. Križevčanin je rekao kako mu je žao što je varao produkciju, ali da Splićanki to nije mogao reći. – Sad se loše osjećam jer ću biti već drugi put kažnjen zbog gluposti. Slično je bilo napisano i u prvoj poruci zbog koje si me kaznio. Nisam to mogao reći Luciji iz nekih osobnih razloga pa sam napisao – rekao je Antonio. Dodao je kako je ljut sam na sebe.

 

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

INDIRA (5)

Osim glasom, u seksipilnoj kratkoj haljini Indira je naglasila i dobru liniju

Moda&Style

Srđan Ilić/PIXSELL

Lepa Brena koncertom proslavila rođendan i 35 godina glazbene karijere

Lepa Brena je večerašnjim koncertom u beogradskoj Štark Areni proslavila 35 godina glazbene karijere. Karijeru je …