Izjava dana
pikolo16

6. PIKOLO TURNIR U VRBOVCU Igor Mudrić: Na turniru očekujemo i ekipe iz Austrije, Slovenije i BIH

Škola nogometa NK Vrbovec i ove je godine organizator Pikolo turnira za male nogometaše. O vrbovečkom turniru prstića i limača razgovarali smo s čelnim čovjekom organizacijskog odbora Igorom Mudrićem.

-Pikolo će se održati 2. i 3. lipnja i to u kategorijama prstića – godišta 2009. i 2010 te limača 2007. i 2008. godište. Prijave su krenule prije destak dana, a već su nam potvrdili dolazak iz Slaven Belupa, Rijeke, Varteksa. Ovo će biti međunarodni turnir budući da su nam se najavile ekipe iz BIH, Slovenije i  Austrije – rekao je Mudrić i dodao kako je desetak ljudi aktivno u užoj organizaciji turnira.

mudric

-Pomažu naravno i roditelji, a ja sam od prošle godine voditelj projekta. Pozivam sve zainteresirane da se prijave što prije jer imamo limitiran broj ekipa. Bit će 16 ekipa kod prstića i 16 kod limača. Pokrovitelji su Grad Vrbovec, Zagrebačka županija, PIK Vrbovec i vrbovečki obrtnici.

pikolo24

Prijave se primaju  na e-mail: nogometni.klub.vrbovec@gmail.com – rekao je na kraju razgovora Igor Mudrić.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

Foto: ŠKK Kc

Športski kuglački klub Koprivnica obilježio 20 godina osnivanja i rada

Športski kuglački klub Koprivnica svečanom je sjednicom jučer obilježio 20. godišnjicu osnivanja i kontinuiranog djelovanja. …

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Bjelovarsko-bilogorski župan o odluci Vlade za NUTS2 regije: Prvo su nam rekli da biramo, a onda su ignorirali naš izbor

Damir Bajs, bjelovarsko-bilogorski župan danas je održao konferenciju za medije na temu Odluke Vlade Republike …