Izjava dana
miholec4

3. ŽNL: Pobjede Kalnika, Mladosti Carevdar i Ratara // Remi Gornje Rijeke, težak poraz Dragovoljca

U nedjelju su odigrane utakmice 17. kola 3. ŽNL. Kalnik je  u Bočkovcu svladao Dravu rezultatom 3:0. Ratar je bio uspješan na domaćem terenu u Miholcu, gdje je porazio Mičetinac rezultatom 3:2. Mladost iz Carvedara slavila je u Sokolovcu, gdje je porazila Sokola s 3:0.

Dragovoljac je doživio težak poraz u Novom Virju, gdje ga je tamošnji Graničar pobijedio s čak 9:0. Gornja Rijeka remizirala je rezultatom 1:1 kod Jedinstva u Pustakovcu, dok su Močile nastavile pobjednički niz Botinovcu. Rezultat je bio 5:1 za Močile. Uspješna je bila i Sabarija, koja je doma pobijedila Dravu PS rezultatom 5:3.

U sljedećem kolu sastaju se Močile-Sabarija, Drava PS-Sokol, Mladost C-Graničar NV, Dragovoljac-Kalnik, Drava-Jedinstvo, Gornja Rijeka-Ratar i Mičetinac-Rudar B.

kalnik1 kalnik2 kalnik3 kalnik4 kalnik5 kalnik6 kalnik7 kalnik8 kalnik9 kalnik10 kalnik11 kalnik12 kalnik13 kalnik14 miholec1 miholec2 miholec3 miholec4 miholec5 miholec6 miholec7 miholec8

prigorski.hr

 

 

 

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

ucenici

Održana edukacija učenika u sklopu akcije “Poštujte naše znakove”

Proteklog tjedna policijski službenici Policijske postaje Križevci u suradnji s predstavnicima auto-moto kluba „AMK Križevci“, …

obrok

Zdrav obrok za uspješnog školarca: Grad Đurđevac i ove godine sufinancira prehranu za osnovnoškolce

Grad Đurđevac i u ovoj školskoj godini sufinancira troškove prehrane djece u školskoj kuhinji Osnovne …